Velkommen til Sponsorudvalget

 

                    

                

 

 

 Sponsorudvalgets årsberetning

 

Læs sponsorudvalgets årsberetning for 2015 her. 

 


Sponsorudvalgets udviklingspulje.

Puljens status er nu så stor, at der kan søges til alle mulige projekter i HSG, som lever op til Udviklingspuljens formål.
 
Ansøgninger kan sendes løbende.

Ansøgninger stiles til Sponsorudvalgets medlem Klaus Rene Hansen

Ansøgningens form , og ansøgningsskemaet vist her på hjemmesiden skal benyttes.

 

                                                    OBS - OBS - OBS

    BEVILLIGET BELØB SKAL BRUGES INDEN FOR 6 MDR EFTER DATO FOR  BEVILLING

    Kan man ikke opfylde oven nævnte krav tilbage føres pengene i udviklingspuljen


 

LEJ ET PARTYTELT PÅ 18 - 36 - 54m2, OG STØT UNGDOMSARBEJDET I HØJBY S&G

 

 

                                    

 

  Nu kan alle private og foreninger leje et partytelt af Sponsorudvalget ved Højby S&G.

 

 


 

25.000,- kr. på vej til Højby S&G fra FynskSupportEl

 

 

Tilmeldingerne strømmer ind til Sponsorudvalgets aftale med Energi Fyn, hvis projekt FynskSupportEl ser ud til at falde i god jord i lokalområdet Højby-Lindved.

 

Sponsorudvalget sætter overliggeren meget højt. Målet er 500 tilmeldte til Nytår, og det er her, du kan hjælpe. Sammen med de mange, der allerede er tilmeldt, kan du hjælpe det samlede Højby S&G godt på vej ved, at også du tilmelder dig ordningen.

Med det antal tilmeldte, der var registreret i november og december 2011 udløste ordningen beskedne ca. 500,- kr. Dette beløb vil for kalenderåret 2012 udløse ca. 15.000,- kr. til februar 2013, som er den årlige opgørelsesmåned.
I mellemtiden er antallet af registrerede pr. 31.12.2011 vokset til det tredobbelte i skrivende øjeblik. Med de nye registrerede i 2012 vil summen, der udløses pr. februar 2013 formentlig ligge et sted mellem 25.000,- og 30.000,- kr.

 

Sponsorudvalget vil gerne have dig til at hjælpe os på vej til 100.000,-. Tag derfor blanketten under infoskærmen i hal 2, udfyld den og læg den i brevkassen på bordet. Det tager max. 2 min :-). Det er alt, hvad vi forlanger af dig. Du kan også tilmelde dig online på EnergiFyns hjemmeside


Men Energi Fyn betaler 2 øre til Højby S&G af dit kilowattforbrug. Det hele går automatisk med hjælp fra din underskrift. På forhånd TAK.

 

Sponsorudvalget
Højby S&G

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

FynskSupportEl stormer frem

 

Højby S&Gs Sponsorudvalg kan med glæde konstatere, at interessen for at støtte Højby S&G gennem Energi Fyns projekt FynskSupportEl fortsætter med uformindsket styrke. Nu hæver vi overliggeren til 500 ved årsskiftet.

Det samlede Højby S&G scorede en stor succes på årets Højbymarked. En del af lederne på tværs af Højby S&G var helt fremme i skoene i forbindelse med Sponsorudvalgets stand for FynskSupportEl . I løbet af dagen lykkedes det at tegne 39 nye tilmeldinger, så det samlede antal tilmeldte er oppe på 225 pr. 22. august.

 

 

Tilmeldingen er gratis

 

Ordningen trådte i kraft pr. 1. november 2011, og til nye tilmeldte skal Sponsorudvalget oplyse følgende om ordningen.
Alle kan støtte projektet. Det tager to minutter at udfylde en blanket med navn, adresse og underskrift, og det koster ikke noget :-). I kraft af tilmeldingen på blanketten kan Energi Fyn aflæse din måler, og for hver kwh, du bruger, betaler Energi Fyn 2 øre pr. kwh til Højby S&G. Blanketten får du hos Sponsorudvalget eller et medlem fra underafdelingernes bestyrelser. Måske har du fået en opfordring på mail direkte fra den underafdeling i Højby S&G, som du tilhører. Hvis du kommer i Højbyhallerne, ligger blanketten på bordet under infoskærmen i cafeteriaet. Postkassen til blanketten står på samme bord. Endelig kan du også tilmelde dig via Energi Fyns hjemmeside.

 

 

Bekræftelsen kan misforstås

 

Når Energi Fyn modtager din tilmelding, sender selskabet en bekræftelse. I den står der,

at du har skiftet selskab. MEN lidt enkelt forklaret betyder det bare, at din nuværende ordning skifter fra Energi Fyn Net til Energi Fyn Handel. Begge selskaber hører til under Energi Fyn :-). Du kan faktisk være heldig at spare på prisen. I 2011 købte Energi Fyn Handel gennemsnitligt 7,5 øre pr. kwh billigere end Energi Fyn Net, som man normalt afregner til.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                                  

 

Så er det igen lykkedes for Højby S & G at få en Sponsoraftale med OK og Superbrugsen i Højby.

Sponsoraftalen går ud på, at Højby S & G får et øre-beløb hver gang, der tankes på de benzinkort, der er udstedt til støtte for foreningen.

Benzinen bliver ikke dyrere af den grund, da det er OK og forhandleren, som betaler til foreningen - så her kommer en stor opfordring til alle Højby S & G´s medlemmer og andre interesserede:Tag rigtig godt imod Højby S & G´s repræsentanter, når de ved forskellige arrangementer ved Superbrugsen i Højby står og sælger OK-kort.

Det er også muligt at bestille et kort på www.ok.dk. Husk at angive 'Sponsornummer' som er 55 94 41

Filosofien bag det her er, at jo flere af Højby S & G´s medlemmer og øvrige Højby borgere, der tanker brændstof på OK kort, tegnet af frivillige fra Højby S & G og bruger deres kort, hver gang de tanker, desto flere penge flyder der ind i Højby S & G´s kasse, således at vi kan få den bedst mulige økonomi i vore afdelinger, d.v.s. penge til tøj, udstyr, ture med mere!!

I, der tidligere har tegnet kort i Højby S & G regi, og som stadig bruger kortet, er allerede registreret ved OK og det giver allerede et afkast til foreningen.
Men er I tilflyttere til Højby, og har tegnet kortet i den by, I flyttede fra, så vil vi meget gerne have jer registreret i vort regi.

I kan melde jer, når vi har et af vore arrangementer, som nævnt, ved Superbrugsen- eller I kan for eksempel kontakte Henrik Schmidt på tlf. 4025 4970.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..::Copyright 2005 - Højby S&G::..